بازی با مرگ با بلع یک کیلو و ۸۰۷ گرم تریاک در تربت حیدریه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) قتل بر اثر اختلاف مالی در لرستان | دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت ماجرای تیراندازی پلیس تهران در قلهک چه بود؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب پرداخت ۱۸۵هزار میلیارد تومان از دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۴ لخته‌شدن خون در مغز مرد ترکیه‌ای، زبانش را دانمارکی کرد! افزایش سرقت از مشاغل حساس در تهران؛ آیا قوانین بازدارنده کافی هستند؟ شمار موتورلانس‌های اورژانس مشهد بیش از ۲ برابر شد هشدار به مادران باردار: نشانه‌های زایمان زودرس را بشناسید آمار تلفات و تعداد مصدومان انفجار شدید در اسکله شهید رجایی بندرعباس + فیلم واکسیناسیون از مرگ‌ومیر ۴۰ درصد از کودکان جلوگیری کرده است رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی همسر متوفی بلافاصله مسدود نشود آخرین فرصت ثبت‌نام برای ترمیم سوابق تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد نقش آفرینی موفق شعبه ۳۰۳ شورای حل اختلاف مشهد در صلح و سازش یک پرونده مطالبه طلا انفجار شدید در بندر شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و علت انفجار برنامه جدید معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش برای دبستانی‌ها آمار عجیب ازدواج در ایران؛ زنان متأهل کمتر از مردان! | ۲۵ هزار ازدواج بالای ۵۰ سال قدردانی از معلم، زیر فشار تجملات چند توصیه مؤثر برای روز کنکور | چطور درس‌ها را جمع‌بندی کنیم؟ تأثیر معدل در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد | توضیح وزیر سابق آموزش و پرورش از فواید این تصمیم استرداد ۶۸۹ هزار تبعه غیرمجاز افغان از مرز‌های خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۳ ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی چه‌زمانی آغاز می‌شود؟ چند توصیه‌ پزشکی به خانم‌های نزدیک به ۴۰ سال سرقت میلیاردی از خانه‌های خالی! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۶ درجه می‌رسد ۱۲ نوزاد از ابتدای سال در آمبولانس‌های اورژانس خراسان رضوی متولد شده‌اند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دارو‌های گیاهی را خودسرانه مصرف نکنید
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش خبرداد: مکاتبه با دولت برای جذب ۲ هزار دکتر معلم در دانشگاه فرهنگیان (۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۰۸۱۵۳
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۵
وزیر آموزش و پرورش خبرداد: مکاتبه با دولت برای جذب ۲ هزار دکتر معلم در دانشگاه فرهنگیان (۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱)
وزیر آموزش و پرورش از مکاتبه با دولت برای جذب تعداد ۲ هزار نفر دکتر معلم در دانشگاه فرهنگیان خبر داد و گفت: سهمیه اعلام شده برای جذب دکتر معلمان به تدریج انجام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری در آیین تودیع و معارفه رییس و سرپرست دانشگاه فرهنگیان با ارج نهادن مقام و جایگاه معلم و قدردانی از تلاش‌های حسین خنیفر و تیم همراه طی مدت تصدی ریاست دانشگاه، سپردن پرچم از دست معلم به معلم دیگر را تداوم راه تربیت معلم دانست و تصریح کرد: افزایش پذیرش دانشجو معلم از سال ۱۳۹۴ به بعد از سقف ۳ هزار نفر به ۲۵ هزار نفر اتفاقی بسیار خوب از نظر کمیت به شمار می‌رود.

وزیر آموزش و پرورش، تربیت معلم را از منظر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی (مدظله العالی) از اهم موارد برشمرد و افزود: دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه وزارت آموزش و پرورش است. تا زمانی که دانشگاه فرهنگیان به دنبال آن باشد که خود را با وزارت علوم تراز کند، معلم تربیت نمی‌کند، زیرا حوزه ماموریت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بخش غیر تربیت معلم، عام به حساب می‌آید.

عضو کابینه دولت مردمی، با اشاره به سابقه و پیشینه تاسیس دارالمعلمات در سال ۱۳۰۶، تصریح کرد: این مکان به واسطه تربیت معلم، نه تنها در ایران بلکه در دیگر کشور‌ها نیز برخوردار از اهمیت بود. سیر تایید دروس و پذیرش دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان باید از مسیر وزارت علوم به وزارت آموزش و پرورش تغییر یابد. با وام گرفتن از فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) نیز بر ماموریت اصلی خود در درون وزارت آموزش و پرورش، تاکید داریم.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب اسلامی درباره مساعدت وزارت علوم، سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه کشور برای تسریع امور دانشگاه فرهنگیان، افزود: دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه وزارت آموزش و پرورش است، این کمک و یاری به منزله زیرنظر بودن دانشگاه در هریک از نهاد‌های اعلام شده نیست، دانشگاه فرهنگیان با استقلال کامل و با همت و تلاش همه استادان و کارکنان وزارت آموزش و پرورش درصدد دستیابی به اهداف مد نظر است.

نوری از دریافت دستور جذب ۲۵ هزار دانشجو معلم دیگر در سطح کشور خبر داد و خطاب به سرپرست دانشگاه فرهنگیان، گفت: باید محل رشته، جنس دانشجو معلمان هر چه سریع‌تر در سطح کشور مشخص شود.

وزیر آموزش و پرورش، راهکار عبور از بحران کمبود فضا در دانشگاه فرهنگیان را مساعدت وزارت علوم برای استفاده از ساختمان‌های این وزارت دانست و اظهار کرد: در گذشته آموزش و پرورش به وزارت علوم کمک کرده است، انتظار می‌رود با توجه به افزایش جمعیت دانشجو معلمان در مراکز آموزشی و کمبود فضا‌های آموزشی در این دانشگاه، وزارت علوم حامی دانشگاه فرهنگیان باشد.

وی با اشاره به نحوه استخدام افراد در آموزش و پرورش و همچنین حق التدریس بودن جمع زیادی از کارکنان و فعالان در دستگاه‌های مختلف، گفت: آموزش و پرورش بیشترین مجوز استخدام نیرو در دستگاه‌های دولتی را دارد.

نوری نیاز به معلم آموزش و پرورش را برای آموزش و پرورش یک ضرورت خواند و افزود: دانشگاه فرهنگیان، محل تربیت و ورود معلم توسط استادان مجرب به دستگاه عظیم آموزش و پرورش است و این دانشگاه باید ماموریت اصلی خود را تربیت معلم بداند.

در این مراسم رضا مراد صحرایی به عنوان سرپرست دانشگاه فرهنگیان معرفی و از خدمات حسین خنیفر رییس سابق این دانشگاه تقدیر شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->